Dom > Vijesti > Industrija Vesti

Kako odabrati visokokvalitetne industrijske mašine za šivenje

2018-08-30

1. Izaberite da biste videli da li je glava svetla, da li postoji otklanjanje boje i pojava modrica, pločica za iglu, potisna ploča, ploča, gornji točak i druga galvanizacija neoštećena; da li je stolna ploča ravna, boje, ali postoje li pukotine ili lokalna promena boje; da li je ram je slomljen, iscrtan, ukrivljen; da li gornju osovinu i donju vratilo, praznina igličaste šipke zadovoljavaju standardne zahteve.
2. Uklonite pojas, pritisnite stopalo, lagano rotirajte gornji točak, bez obzira da li se iglica maši slobodno, bez obzira da li se igla podiže u sredinu rupe.
Tri, bez obzira da li je mašina mekana kada se rotira.
Četiri, pokušajte da izađete i šijete, prvo koristite dva sloja tkanine da biste testirali šavu, provjerite da li je šav je glatko i ravnomerno. Zatim pokušajte da šijete sa originalnom tkaninom, da biste videli da li dužina nožne igle može da dostigne 3,6 mm, neprekidni materijal ne šeta ili zvuči nenormalne pojave.
Pet, specifičnije testiranje treba obaviti radnik za održavanje šivaće mašine.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept